Valged ja punased veinid
Veinikoolitusel on teemadeks: degusteerimise alused, veinipiirkonnad, peamised viinamarjasordid, punase veini valmistamine, Vana Maailm versus Uus Maailm, klaasi ja serveerimistemperatuuri mõju veinile, korgi tähtsus, veinipudeli avamine, dekanteerimine, erinevate veinide võrdlev degusteerimine, toidu ja veini sobitamine.
Koolitused jagunevad eraldi teemadeks, näiteks:
– Üldine ülevaade kas siis valgetest või punastest – viinamarjadest, kasvupiirkondadest, veinidest
– Ringreis Riesling viinamarjaga
– Ringreis Chardonnayga
– Maailmakuulsad Chably´d
– Maitsete järgi erinevad valged viinamarjad
– Klassikalised punased viinamarjaveinid
– Erilised regioonipõhised viinamarjad
Jne, vastavalt mis on õppija sooviks.
Valgeveini koolitusel viime vastavalt teemale endid kurssi mis on viinamarjade eripärad, kuidas mõjutavad erinevad piirkonnad maitset. Mida peaks teadma valides veini. Puudutame kõike, mis hõlmab teemaga seotud viinamarja.
Kindlasti ka vähemalt viie veini degusteerimine.